Offentliggjort i April

Du kender det alt for godt. Du venter. Og det er så sandt som mit navn er Tage Krog.

Du har måske lige tre min. i overskud inden du skal videre. Du har set på dine gamle trætte nyheds websites igennem 117 gange og facebook og lignende er ligeså luret igennem rigtig mange gange.

På flere af de populære sociale platforme, som er udpræget billedebaseret kan du også påføre et keywords og finde en masse hjemmesider der er matchende til dit emne. Den allersidste ting jeg vil give dig er at du skal finde nogle af de hjemmesider, der giver et øjebliksbillede over alle apps til din smart phone din smartphone. De er layoutet så du brugervenligt kan søge frem til de populæreste mobil applikationer. Der er altså flere tricks til at opsnuse gode web sider. Også nogen af dem der omhandler dit interessefelt.

Således genfinder du dine yndlings websider Når du først er kommet i gang med at lede efter fede hjemmesider er det afbrydende at skulle stoppe igen. Derfor har du behov for et tip, så du kan opmagasinere siden til du er færdig.

Her er de trick jeg benytter til at gemme sider. Enten noterer jeg dem på et papir. Oftere placerer jeg et bookmark i min browser. Du kan også sakse internetadressen ind i en email og sende den til din egen indbakke. Eller videresende den til din mobil som en sms. Denne metode benytter jeg udelukkende til rigtig vigtige websider. man gør, at er jeg opretter et ikon på min computer og på den teknik har jeg altid sitet lige hvor jeg nemt kan finde det .

Jeg vil anbefale denne bank fordi den er fattigmandsgod på den fede måde.

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at læse mit post – det værdsætter jeg. Især efter jeg fik Galdegrus, så har jeg været relativ deprimeret.