Publiceret i Juni


Da jeg var ung boede jeg i en murermestervilla. Min forældre boede i et dobbelthus i Bylderup-Bov og arbejdede som hhv. Printtekniker og Pharmacovigilance Manager. Jeg var lige flyttet hjemmefra og nu stod jeg og skulle klare hverdagen, herunder også økonomi og forsikringer. Jeg fik et kontorjob indenfor forsikringsbranchen, hvor jeg håndterer policer, præmier og vilkår.

Fritiden blev brugt på at spille Fifa2009 og lidt dart. Selvom jeg ikke tjente mange penge – så fik jeg hverdagen til at hænge sammen og jeg hyggede mig med mine venner, familie og farbror som boede i samme opgang.

Sagen var den, at det store regnskyl og orkan i 1992 ramte mig hårdt. Både min Seat, Iphone 4s, alle mine møbler herunder ammestol, divaneser og sengebord blev ødelagt. Jeg havde været så letsindig ikke at købe nogle forsikringer. Så både hjem, indbo, bil og ulykke var nogle rigtig dumme penge at spare for mig. Der stod jeg så i lort til halsen, i hvert fald vandskader op til halsen.

Mine familie valgte at hjælpe mig økonomisk. Desværre ramte talemåden: Når pengene taler, tier sandheden. Med andre ord, så kommer min familie af personlige årsager ikke til at hjælpe mig alligevel. Ikke at de ikke ville, men en pludselig begivenhed ramte familien og så var gode råd dyre.

Min gamle arbejdsgiver, fra mit kontorjob i ungdommen havde jeg stadig kontakt med. Han valgte at give mig nye møbler og låne mig penge til at komme på fode igen. Jeg fik derefter sat mig godt ind i alt fra forsikring mod brand, tyveri, ulykke og hvad man behøver som ung og udeboende.

Jeg vil anbefale dette forsikringsselskab fordi det er sirligt.

Tak fordi du læste med – de 456 ord er nyttig info, så spred rygtet.