Uanset om du hedder Maja, Søren eller Anker – så vil du finde denne guide værdifuld

Viborg stifts folkeblad skrev at, der kan være gode årsager til at få ny bank. Du er måske ved at investere i en villa. Du skal måske have økonomi med din kæreste. Det kan være du skal have overblik over delene i dit lazaret af en økonomi. Eller måske ønsker du bare at finjustere og opnå lidt bedre vilkår i en anden bank med fx et overklasse renteniveau eller lavere omkostninger.

Netbanken er den største andel af din dialog med din bank, så den er meget essentiel. Den skal være overskuelig og hurtig. Sagt på en anden måde er det langt mindre vigtigt, hvor banken ligger fysisk placeret – om banken, så ligger i Løgumkloster, Ejstrupholm eller Slovenien, så er det nemmere nu om stunder, hvor det hele kan klares via nettet. Den fysiske bank er usympatisk. Så lav en omgang Smørrebrød og sæt dig foran dit regnskab og brug din skarpe analytiske kraft, som massør til dine penge. Lad være at hænge med mulen fordi du bliver mødt af ord som katpat, protorifæri eller desmeter i vilkårene.

Majoriteten i din økonomi er som regel et køb af ejerbolig. Netop derfor er det da også en indlysende mulighed for at genbesøge om du bør få ny bank. Men det er jo meget sjældent man køber bolig til flere mio.. Det månedl. store event i din budgetkonto er derimod at få din løn. Og din løn er central for en anden serviceydelse, som din bank leverer, nemlig rentesatsen på din nemkonto. 8 procent i forrentning er godt i øjeblikket, så kan du få andet en minusrenter, kan det være grund nok til at skifte. Der er absolut ingen grund til at vente 39 dage.

I finansielle dårlige tider sker det for mange, at de bliver teknisk falliterklæret og derfor kan de presses ud i et bankskifte for at ændre til en bedre økonomi hos en bank, der gerne vil holde hånden under dem. Men uanset hvad, så kan du lidt oftere se nærmere på din banksituation og se om du kan spare lidt. Mange undlader at gennemgå deres økonomi og lever i mange år med en følelse af at deres privatøkonomi mangler en balle .

Husk, at hver kroner sparet er 2 kr. tjent. Og det du sparer hver mnd. får du glæde af måned efter måned, fremadrettet. På et tidspunkt skal du måske så gennemgå din økonomi igen for at forsikre dig, at du stadig har den bedste bankløsning. Så ring til en ekspert og få afvide om du bør skifte bank og spare nogle andelsboliglån. Uanset set om du er Boligmontør, Gourmetslagter eller Gymnasiesekretær, så kan få det uddybet, så du forstår det. Når du har fået styr på din økonomi kan du igen spendere tiden med din grandonkel, på tennis, ellers måske købe den Fiat du altid har ønsket dig.

Jeg vil anbefale denne bank fordi den er sympatisk.

Farvel og tobak for denne omgang. Vi ses lige pludselig.